Nytt og spennende konsulentselskap ser dagens lys

Terje Davidsen
Adm. Direktør / Konsulent / Partner
30.9.2020

NXT Oslo Reklamebyrå starter et nytt og fremtidsrettet konsulentselskap sammen med Glenn Myklebust, tidligere GroupM-topp.

NXT er et selskap som tilbyr kundene både reklame, design, performance og digitale kundeopplevelser og har gradvis i det siste utvidet sitt tjenestespekteret. Nå ruller de ut et nytt selskap midt i koronakrisen, NXT Consulting, topp seniorkonsulenter med spisskompetanse på forretningsutvikling.

Det nye konsulentselskapet blir et nytt medlemsbasert community for seniorkonsulenter som ønsker en litt annen setup og arbeidsmodell, enn de store etablerte konsulentselskapene. Nysatsingen er ment å være et svar på utfordringen der etablerte kunder og markeder sliter med vekst og det å finne nye fremtidsrettede bærekraftige forretningsmodeller.

- Timing is everything. Vi hadde ikke gjort dette, hvis vi ikke visste at kunder og marked hadde respondert positivt på vårt verdiforslag, og vi ikke hadde hatt med oss de beste seniorkonsulentene og folka for selskapet, sier Terje Davidsen, administrerende direktør i NXT Oslo Reklamebyrå.

Daglig leder i NXT Consulting AS vil være Glenn Myklebust. Glenn har lang fartstid innen management consulting som strategisk rådgiver i Implement Consulting Group og MarkUp Consulting, i tillegg til bakgrunn som CEO i kommunikasjonsbyrået Mindshare og innovasjonssjef i GroupM Norway.

Vi ser at mange dyktige og erfarne strategirådgivere hopper ut av de store konsulenthusene og starter for seg selv. Gjennom NXT Consulting vil vi gi disse et organisert nettverk, og samtidig gi kunder muligheten til å plukke de beste hodene for sine behov. Vi tror timingen er god for et litt annerledes strategimiljø.
Glenn Myklebust, daglig leder

- NXT Consulting skal bli Norges beste medlemsbaserte konsulentmiljø - et nytt og moderne konsulentmiljø der vi ikke bare skal gi strategisk rådgivning, men også bygge produkter, tjenester, kanaler og distribusjonsløsninger, markedsføringskonsepter og infrastruktur/ teknologiske plattformer for mellomstore og store selskaper og organisasjoner. Vi skal kort og godt bygge et konsulentselskap som hjelper bedrifter med å finne nye vekstlommer, nye forretningsmodeller og pengestrømmer gjennom prototyping, agile arbeidsmetodikker, kreativitet og løsningsdesign, sier Davidsen.

- NXT som et reklame og markedsføringsbyrå tror at strategisk tilnærming vil bli viktigere og viktigere i kampen om kunder og marked. Det at vi nå kan tilby førsteklasses seniorkonsulenter med spisskompetanse på forretningsutvikling og som kan utfordre og hjelpe bedrifter og organisasjoner med forretningskritiske forhold – både opp mot ledelse og styrerommene, vil være en enorm styrke for våre kunder og for oss som byrå, avslutter Davidsen.

No items found.

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil