Skonnord er «Årets butikk 2022»!

Familiebedriften, med snart 90 års fartstid bak seg, opplevde sitt beste år noensinne i 2021. Suksessåret ble kronet med utmerkelsen «Årets butikk 2022», delt ut av Tekstilforum og hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, Virke.

Kandidatene ble vurdert på grunnlag av blant annet regnskapstall, omsetnings- og resultatutvikling, utvendig presentasjon, fagkunnskap, markedsføring, og måten koronakrisen ble håndtert på. Det var Skonnord som stakk av med den gjeve utmerkelsen for sin innsats i 2021 på Virkes handelskonferanse i Oslo Spektrum 23. september. Tidligere vinnere er blant andre Follestad i Oslo, Ferner Jacobsen, CC Vest og Bogart i Trondheim.

– Vi er ekstremt stolt av å hente hjem Virkes bransjepris. Prisen er en hedersbetegnelse til alle som jobber hos oss. Det er lagspillet som gjør at vi kan åpne butikken med smil om munnen og møte alle de flotte kundene våre hver eneste dag. Prisen betyr enormt mye for oss som lag, kanskje spesielt etter de siste årenes berg-og-dalbane, sier Ole Henrik Bacher i Skonnord [sitat hentet fra Oblad.no].

Skonnord er en stor multibrand-retailer som fokuserer på en rekke kjente merkevarer for han og henne. De legger stor vekt på personlig service og høy kvalitet på det de tilbyr sine kunder. Skonnord ble etablert allerede i 1933 og blir i dag drevet av tredje generasjon, ekteparet Anniken Skonnord Bacher og Ole Henrik Bacher. Skonnord opplevde sitt beste år noensinne i 2021, har hatt en økning på ca 30 prosent de første seks månedene i 2022. Gjennom et godt samarbeid med NXT har de hatt et enda større fokus på skalering av nettbutikk og har store ambisjoner for fremtiden.

– Skonnord er en erfaren og fremtidsrettet merkevarebutikk som har opplevd en solid vekst det siste året. Vi er utrolig glade for at Skonnord har fått vel fortjent annerkjennelse for sin gode innsats det siste året, sier byråleder Erik Johnsen i NXT Oslo Reklamebyrå.

Kontaktpersoner

No items found.

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.