Å samle alt hos ett byrå gjør oss mer fleksible og effektive

NXT har siden 2019 utfordret oss på hvordan vi best mulig skal nå ut til kunder og marked med vår verdensledende SMS-teknologi, forteller markedsdirektør Jan Tore Kjær i LINK Mobility. Han benytter NXT som en strategisk og taktisk partner, og NXT fungerer som en utvidelse av markedsavdelingen til LINK Mobility.

LINK Mobility er en av verdens største selskap innen SMS-kommunikasjon og har en bred produkt- og tjenesteportefølje som dekker både B2B, B2C, og organisasjoner. LINK Mobility omsetter globalt for ca 4 milliarder i året, og for ca 700 mill i Norge. Avdelingen i Norge driver innovasjon og utvikling, og er den mest lønnsomme enheten i konsernet.

– NXT er vårt reklame- og markedsføringsbyrå og hjelper oss med strategisk rådgivning, innsikt, kreative konsepter, mediekjøp, og all digital annonsering. NXT er en forlengende arm og partner med vår markedsavdeling, sier Kjær.

Jan Tore Kjær er en leder med stor L, der lagspill og samspill står sentralt for ham i kampen om å skape verdier og resultater. Mest kjent er han fra Vålerenga Hockey som daglig leder, og fra TV-suksessen «Iskrigerne». I tillegg har det vært imponerende TV-opptredener på «Skal vi Danse», «Fire Stjernes Middag», «Sofa», og «Kompani Lauritsen» som kommer på TV2 rett på nyåret.

Private bilder Jan Tore Kjær

Vi har spurt den karismatiske og energiske Jan Tore Kjær: Hva er det viktigste når det gjelder valg av byråpartner?

Samspill og menneskene

– Det er flere faktorer som spiller inn i valg av byråpartner: For det første må man være kreative, strategisk og taktisk gode, og man må kunne vårt produkt. Det er en forutsetning som må ligge i bunn. Men det er også andre faktorer som spiller inn og som er minst like viktige – samspillet og lagspillet mellom de menneskene du skal samarbeide med. I min verden skaper du ikke suksess alene, verken innen idrett eller business. Verdier og resultater skaper du i et godt samspill med de menneskene du har på laget. Samspillet mellom ressurser in-house og ditt byrå er alfa og omega, fortsetter Kjær.

Bredde og dybde

– Det jeg liker med NXT er at de skjønner vårt produkt og markedet. De tør å utfordre oss, og de har en dybde og bredde med en partner- og samarbeidsmodell som gjør at vi kan få alt på ett sted, i stedet for at vi skal benytte tre-fire ulike byråer vi må koordinere med til enhver tid. Det gjør at jeg og mitt team sparer tid og penger, og at vi kommer raskere til skudd med kreative prosesser, digital annonsering, og optimalisering.

Tillit og samarbeid

– For meg handler også mye om tillitt og samarbeid. Vår byråpartner skal både guide og utfordre oss, og hjelpe meg og min avdeling med våre markedsutfordringer og de ulike digitale kanalene slik at vi jobber mest mulig kostnadseffektivt og smart. Her skårer NXT svært godt.

Det jeg misliker med mange i byråbransjen er at det er mange som er «høye og mørke», og fremstår som best på alt. Ingen er best på alt. NXT er dyktige på veldig mye, men de er også ydmyke og transparente og sier at de ikke er best på absolutt alt, men de har en partner- og samarbeidsmodell der de kan hjelpe oss å få alt på ett sted. Det kaller jeg å være fremtidsrettet, og det digger jeg, sier Kjær.

Ett kontaktpunkt

Med et byråteam som kjenner deg og din bedrift inngående kan vi jobbe mer selvstendig og gå rett til rette ressurspersoner, mens du som kunde får færre byråer å koordinere, færre e-poster, færre møter, færre ulike rapporter, færre å fordele ansvar på osv. Ett kontaktpunkt gjør oss mer effektive og bedrer kvaliteten på sluttproduktet.

Garderobekultur, og ha det gøy sammen

– Vi må ha en garderobekultur hvor det er høyt under taket. Vi må ha det gøy sammen og gi hverandre masse energi i hverdagen. Vi må aldri glemme at vi er mennesker, ikke roboter.

Menneskene i NXT er uhøytidelige og ujålete, og det er flinke folk. Det er alltid en herlig energi og vibe i deres lokaler, med mye smil og latter. Mitt mantra er - har vi det gøy på arbeidsplassen så skaper vi resultater! Så det er etter min mening jævlig viktig at vi har det gøy og trives sammen som et lag - også med vår byråpartner, fordi vi sammen skal skape resultater for LINK Mobility, avslutter Kjær.

Kontaktpersoner

No items found.

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.