Ny eCommerce-aktør til NXT

Merkevarebutikken Skonnord har valgt NXT som sitt nye byrå i kampen om netthandelskunder. NXT skal bistå Skonnord med skalering av lønnsomhet og vekst i deres stadig voksende nettbutikk.

Skonnord er en stor multibrand-retailer som fokuserer på en rekke kjente merkevarer for han og henne, og som legger stor vekt på personlig service og høy kvalitet på det de tilbyr sine kunder. Skonnord ble etablert allerede i 1933 og blir i dag drevet av tredje generasjon, ekteparet Anniken Skonnord Bacher og Ole Henrik Bacher.

Etter kun et kvartals samarbeid med NXT merker vi tydelig resultater. Vi har fått flere tilbakemeldinger fra kunder på hvor mye mer synlig vi var blitt som firma. De 2 siste månedene av 2021 hadde vi litt over 32% vekst i forhold til 2020. I tillegg merker vi en interesse og lyst fra NXT om at vi som deres kunde skal lykkes og nå våre mål. Vi gleder oss til reisen videre sammen med NXT, forteller eier og butikksjef Ole Henrik Bacher fornøyd.

Vi tror de som klarer å bruke teknologi og skape en sømløs opplevelse mellom den digitale og fysiske butikken vil overleve i et stadig tøffere klima for varehandel.

Det blir vanskeligere og vanskeligere å skalere lønnsomhet og vekst uten å ha en dedikert nettbutikk. Mange fysiske butikker sliter, og mange butikker har forsvunnet de siste årene, fordi de ikke har klart å tilpasse seg den nye handlenormen. Retail-vinnerne blir de som klarer å kombinere fysisk og digital butikk for å kunne tilby sømløse handlemuligheter på tvers av kanaler.

«Skonnord er en erfaren og fremtidsrettet retailer som nå ønsker å skalere nettbutikken ytterliggere, og satse enda mer på nett for å nå et bredere spekter med kunder. Vårt team skal bistå med kreative konsepter og digital annonsering, og det er inngått en retainer-avtale hvor en dedikert person fra NXT vil være hos kunden én dag i uken for å bistå med innholdsproduksjon til nettside og sosiale medier. Vi er utrolig stolte over at en merkevarebutikk som Skonnord valgte oss som deres byrå», sier byråleder Erik Johnsen i NXT Oslo Reklamebyrå.

«Det er ingen tvil om at handelen står overfor en raskere og større endring enn noensinne. Teknologien tar over, og konkurransen er ikke bare lokal – den er definitivt global, og det forventes stor vekst i netthandel i tiden som kommer. Vi i NXT har en spennende infrastruktur på plass der vi kan hjelpe netthandelsaktører med alt fra design av nettbutikk, innholdsproduksjon, kreative annonsekonsepter, digital annonsering til varehotell, kundeservice, og distribusjon», avslutter Erik Johnsen.

Kontaktpersoner

Erik Johnsen
Daglig leder / Partner
Tanja S. Schøien
Byråleder / Rådgiver / Partner

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.