Digital markedsføring

Verden vi lever i blir drevet fremover av en enorm teknologisk utvikling, og for vår bransje handler det om forstå de digitale endringene. Hvordan påvirker det kommunikasjonen vi skaper, og møter det brukerens forventninger?

Sammen med våre kunder utvikler vi digitale strategier med uttak for egne, betalte og fortjente flater basert på nødvendig innsikt og forståelse av dagens digitale landskap.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Søk - organisk og annonsering

Vi hjelper deg med oppsett og optimalisering av annonsering i Google Ads og Microsoft Ads. Vi har også et solid team som hjelper deg med optimalisering for organisk synlighet i søkemotorene.

Hos oss er du i trygge hender, vi er både Microsoft Advertising Partner og Google Partner.

Sosiale Medier

Sosiale medier er for mange bedrifter en av de viktigste kanalene for økt synlighet og innhenting av nye kunder. Vi bistår i alt fra strategi til kampanjehåndtering i alle de store sosiale mediene som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og TikTok.

Vi hjelper deg i gang

I dagens medielandskap er det relativt enkelt å skape synlighet, men det er krevende å både få tak i og ikke minst holde i oppmerksomheten fra mottaker. I snitt må man ofte bli eksponert 4-6 ganger for å bli oppmerksom på et budskap og hvem som var avsender av det budskapet.

Når det kommer til digital markedsføring er det resultatene som styrer aktiviteten. Vi overvåker aktivitetene kontinuerlig og finner fort ut hva vi må gjøre mer av og hva vi må gjøre mindre av. Det er tross alt konverteringen og synligheten som er det viktigste.

I NXT har vi spesialister som skal hjelpe deg med å få til din digitale markedsføring. Som alt annet starter også dette arbeidet med en riktig strategi. Vi bidrar med alt fra innsikt og analyse til utvikling av bannerannonser og Youtube filmer. Huk oss på fra starten, så blir resultatet desto bedre!

Gjennom NXT 360 Dashboard gir vi deg oversikt over kampanjene du kjører i alle digitale kanaler. I tillegg viser verktøyet deg utviklingen av SEO og sideytelse samt webanalyse. Alt i samme verktøy.

Kontaktpersoner

Simen Mindrebøe
Simen Mindrebøe
Digital rådgiver / Webansvarlig
Jørn Brekke
Jørn Brekke
Kommunikasjonsrådgiver / Digital rådgiver

Innsikt og rådgivning

Kommunikasjonsstrategi

Analyse og innsikt

Merkevarebyggning

Marketing for hire

Digital markedsføring

Sosiale medier

Søk & banner

Innholdsmarkedsføring

E-post

Design

Logo og visuell identitet

Markedsmateriell

Kampanje og banner-pakker

Illustrasjon, foto og film

Nettsider

Design og utvikling

Hosting og drift

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Innhold

Print og distribusjon

Digital trykk

Produkter

Distribusjon

Varepakking & Varehotell

CRM & Growth

Innsikt og analyse

Kundereiser

Kommunikasjon og personalisering

Abonnement

Bærekraftkommunikasjon

Faglig sparring og rådgivning

Budskapsplattformer

kommunikasjonsstrategier

Bærekraftrapporter

Navigasjonspil