Design

Design er mye mer enn bare det øye ser. Det er gjennomtenkte løsninger skapt ut i fra en strategi og en prosess som skal fremstille merkevaren best mulig for sluttbruker. Og da handler det like mye om å skape funksjonell design som gir en god brukeropplevelse som å lage noe som ser pent ut.   

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Designavdelingen i NXT utvikler alt av visuell kommunikasjon – i alle flater. Kompetansen er tverrfaglig og vi mestrer alt fra de enkleste brosjyrene til større profil- og merkevarekampanjer.

Gi nytt liv til merkevaren din

Vi mener at alle har godt av å fornye seg i blant, men av de rette grunnene. Det kan være salget går dårlig. Det kan være at kundene har mistet tilliten til deg. I verste fall kan det være at kundene dine er likegyldig til deg. Alt dette kan naturligvis ikke rettes opp i kun ved å endre design, men vi mener at alt henger sammen. Den famøse røde tråden.

I NXT så er vi gode til å finne den røde tråden. Vi er gode til å puste luft inn i merkevarer som trenger det. Vi skaper helhetlig desing som både fenger og engasjerer. Vi tar kundene våre med på en visuell reise hvor de også skal få lov til å være med å påvirke. Vi kommer med den faglige vurderingen, og du kommer med bedømmelsen.