Salgssuksess for Locus Ensjø, over 70% solgt!

Det er under ett år siden salgsstarten på boligprosjektet Locus Ensjø, og vi har nå solgt over 70% av hele prosjektet. I juli solgte vi i gjennomsnitt én leilighet annenhver dag på Locus Ensjø. Så kom august og uke 35, med 14 solgte leiligheter på fem dager. Da er det lov å feire litt!

Selmer Eiendom er utbyggeren bak Locus Ensjø. Høsten 2019 var vi klare for salgsstart, og hus A og D var først ut. Salget gikk svært godt. Så kom 2020 og korona krisen i mars, og boligmarkedet ble svært usikkert. Ingen visste hvordan dette ville påvirke markedet og mange utbyggere var nervøse for hva som ville skje. Selmer Eiendom ønsket å fortsette som planlagt med salget av de siste to husene B og C. Ikke alle tok sats i mars, mange ville vente og se an markedet og det er forståelig. Men nå kan det se ut som om Locus Ensjø sin offensive plan har skapt gode resultater. Juli var eksepsjonell, samme med august, før det roet seg noe ned i september og oktober, men det har også vært fantastiske salgsmåneder.

Det er utrolig gøy og motiverende å få være en del av et prosjekt som går så bra og hvor utbygger satser så høyt. Det var bare å hive seg rundt og justere markedsplanen, og videre legge til rette for mest mulig salg da de bestemte seg for å satse i mars.

Fakta om prosjektet

Locus Ensjø

Gladengveien, to minutter fra T-banen på Ensjø
Fire salgstrinn, med totalt 206 leiligheter
- Hus A 37 leiligheter
- Hus B 45 leiligheter
- Hus C 79 leiligheter
- Hus D 45 leiligheter

Siste salgstrinn i salg 26. august 2020
Planlagt innflytting trinn 1, høst 2022


NXT har i samarbeid med A2N levert:

- Konsept
- Profil
- Kommunikasjonsstrategi
- Nettside og innhold til nettside
- Boligvelger
- Prospekt
- Nyhetsbrev
- Markedsføring
- Markedsmateriell


Vi i NXT har de siste årene skaffet oss mye kunnskap og erfaring fra boligprosjekter i hele Norge og ønsker å være markedets beste tilbyder innen eiendom. Ønsker du å vite mer kan du ta kontakt med oss.

Se Locus Ensjø caset her

Kontaktpersoner

Erik Johnsen
Daglig leder / Partner
Tanja S. Schøien
Byråleder / Rådgiver / Partner

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.