NXT inngår et strategisk partnerskap med LINK Mobility AS

13.8.2018

Rett før Norge tok sommerferie inngikk NXT et strategisk samarbeid med Europas ledende leverandør av mobile løsninger, LINK Mobility (LINK). Det åpner seg spennende muligheter når vi nå blir en del av leveranseapparatet til LINK. Sammen skal vi hjelpe eksisterende og nye kunder med treffsikker markedsføring.

87% av oss har mobilen ved sin side hele døgnet og vi sjekker den i gjennomsnitt 150 ganger daglig, skremmende tall for mange, men enorme muligheter når det kommer til markedsføring på mobil.

Samarbeidet med LINK vil åpne mange nye dører for oss. Det å kunne tilby våre kunder teknologi som beviselig øker både interesse og konverteringsrate er gull verdt, vi gleder oss til å ta dette i bruk som en del av vår leveranse, sier Daglig Leder Terje Davidsen.

Jan Tore Kjær, Direktør Marked & Salg i LINK er sikker på at dette partnerskapet vil gi både NXT/A2N og LINK unike muligheter i fremtiden.

Kort om LINK Mobility
LINK Mobility er Europas ledende på mobilkommunikasjon og mobiltjenester, hele 6 milliarder SMS ble sendt gjennom LINK sine kunder i 2017. LINK har stor fokus på digitalisering og forenkling av prosesser og leverer en rekke tjenester som kundeklubb, mobilbetaling og enkle SMS-tjenester som gjør det mulig for bedrifter å kommunisere direkte til kunden med mobilen.

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape resultater for våre kunder. Med en partner som LINK på laget får vi noen tekniske løsninger tilgjengelig som kombinert med våre tjenester vil styrke vår posisjon som et av Norges ledende kampanjebyråer.  

For ytterligere informasjon:

NXT Reklamebyrå
Terje Davidsen, CEO
terje@nxt.no
Tlf: 900 61 561

LINK Mobility AS
Jan Tore Kjær, Director Marketing & Sales
Jan.tore.kjar@linkmobility.com
Tlf: 959 53 000

Pressemelding fra LINK Mobility kan du lese her

Terje Davidsen
Terje Davidsen
Adm. Direktør / Konsulent / Partner

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil