NXT inngår et strategisk partnerskap med LINK Mobility AS

Rett før Norge tok sommerferie inngikk NXT et strategisk samarbeid med Europas ledende leverandør av mobile løsninger, LINK Mobility (LINK). Det åpner seg spennende muligheter når vi nå blir en del av leveranseapparatet til LINK. Sammen skal vi hjelpe eksisterende og nye kunder med treffsikker markedsføring.

87% av oss har mobilen ved sin side hele døgnet og vi sjekker den i gjennomsnitt 150 ganger daglig, skremmende tall for mange, men enorme muligheter når det kommer til markedsføring på mobil.

Samarbeidet med LINK vil åpne mange nye dører for oss. Det å kunne tilby våre kunder teknologi som beviselig øker både interesse og konverteringsrate er gull verdt, vi gleder oss til å ta dette i bruk som en del av vår leveranse, sier Daglig Leder Terje Davidsen.

Jan Tore Kjær, Direktør Marked & Salg i LINK er sikker på at dette partnerskapet vil gi både NXT og LINK unike muligheter i fremtiden.

Kort om LINK Mobility
LINK Mobility er Europas ledende på mobilkommunikasjon og mobiltjenester, hele 6 milliarder SMS ble sendt gjennom LINK sine kunder i 2017. LINK har stor fokus på digitalisering og forenkling av prosesser og leverer en rekke tjenester som kundeklubb, mobilbetaling og enkle SMS-tjenester som gjør det mulig for bedrifter å kommunisere direkte til kunden med mobilen. De mest populære produktene er SMS Gateway, LINK Engage og LINK Conversations.

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape resultater for våre kunder. Med en partner som LINK på laget får vi noen tekniske løsninger tilgjengelig som kombinert med våre tjenester vil styrke vår posisjon som et av Norges ledende kampanjebyråer.  

For ytterligere informasjon:

NXT Reklamebyrå
Terje Davidsen, CEO
terje@nxt.no
Tlf: 900 61 561

LINK Mobility AS
Jan Tore Kjær, Director Marketing & Sales
Jan.tore.kjar@linkmobility.com
Tlf: 959 53 000

Pressemelding fra LINK Mobility kan du lese her

Kontaktpersoner

Terje Davidsen
Arbeidene styreleder / Rådgiver / Partner
Erik Johnsen
Daglig leder / Partner

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.