NXT skyter fart med QR-koden

Oslobyrået NXT bringer QR-koden inn i sponsormarkedet! NXT har tidligere stilt som reklamebyrå og sponsor for Oslos stolthet, Vålerenga Fotball. Denne gangen har byrået gjort en sponsoravtale med hovedstadens stolthet innen håndball: Bekkelaget Elite herrer. Det er gjennom denne sponsoravtalen NXT skyter fart med QR-koden som pryder fremsiden av BSK-guttas gule håndballdraker.

«Etter en spennende reise med Vålerenga Fotball går nå reisen til Oslos beste håndballag. BSK er blant topplagene i Norge, spiller i Europacup, og har mange unge, fremadstormende, og spennende profiler. De er et lag som jobber hardt for å bli best mulige, og som matcher godt med vår profil. Derfor går vi nå inn i BSK» sier daglig leder i NXT, Terje Davidsen.

«Som et kreativt byrå handler det om å tenke utenfor boksen for å skille seg ut. Det som er litt kult her er at vi definitivt tenker utenfor boksen og tar QR-kode til nye høyder, også innen sponsormarkedet. Vi er nok en av de første som tar i bruk QR-kode direkte på en klubbdrakt, reklameseil, og bannere, noe som gir nye muligheter i sponsormarkedet for en merkevare. Gjennom å scanne QR-koden med mobilen kommer man direkte inn til vår nettside, eller en valgfri landingside, der man kan lese om hvem vi er, hva vi gjør, og hvordan vi skaper resultater for våre oppdragsgivere. Vi gjør altså en offline annonseplass om til en online annonseplass, komplett med sporingsmuligheter. Om du sitter på en arena, eller følger med hjemme i TV-stua, kan du altså scanne QR-koden på drakten med mobilen og få mer informasjon om klubbens sponsor, eller ledes direkte til en kampanjeside med dertil betalingsløsninger. Det er ikke bare kult og en gimmick; det har definitivt en nytteverdi for et sponsorobjekt», fortsetter Davidsen.

Et klikk unna bestilling eller inngang

QR-koden har blitt en aktiv del av vår hverdag. Vi bruker det gjennom bestilling av mat på restauranter, drikke på utesteder, billett-bevis for å komme inn på ulike arrangement, og som pass når vi skal ut å reise. Denne inngangen kan revolusjonere reklamemarkedet om man evner å se mulighetene. Alt for få benytter mulighetsrommet teknologien har å by på for å korte ned på kjøpsreisen. De som jobber med reklame, vet hvor viktig det er å korte ned kjøps- og bestillingsprosessen for å få kunden til å handle. Gjennom QR-koder i annonser eller i DM, vil kundene bli sendt rett til kjøpsprosessen gjennom mobilen uten noen ekstra klikk. Dette forkorter reisen betraktelig.

Det samme gjelder andre offline-kanaler som f.eks. ute- og innendørs boards, DM-er, annonser i avis, skjermer plassert på ulike steder, reklame på busser, trikker og taxi, og som tidligere nevnt stadion-reklame og sponsorreklame på drakter. På alle disse flatene trenger man ikke være lengre enn ett klikk unna et kjøp. Dette skaper helt nye muligheter.

«Det er bemerkelsesverdig at så få benytter QR-kode-teknologien til dette, fordi om vi ser at flere butikker aktivt har tatt i bruk QR-koder. Det må også legges til at det er overraskende mange som fremdeles tar seg råd til kostbare annonsekampanjer uten enkle kjøpsmuligheter. Og for oss er det helt ubegripelig. Når alt kommer til alt handler all reklame om å levere resultater gjennom konvertering, bestilling, og kjøp – aller helst på kortest mulig tid. QR-koder kan være den raskeste løsningen for kjøp og for økt lønnsomhet», avslutter Davidsen.

NXT er et kreativt byrå som benytter QR-koder i ulike kanaler for våre oppdragsgivere.

Ønsker du å vite mer om mulighetsrommet rundt QR-koder og hvordan vi kan hjelpe deg med å skalere lønnsomhet og vekst, så ta kontakt med Terje Davidsen (CEO/Konsulent): Tlf 900 61 561, eller terje@nxt.no.

Kontaktpersoner

Terje Davidsen
Arbeidene styreleder / Rådgiver / Partner

Aktuelt

Si hei!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.