Hurum Brygge – en salgssuksess!

Thomas Granquist Andresen
Rådgiver / Partner
21.06.2021

For ca. tre år siden hadde vi vårt første møte med Hurum Brygges utbygger, Anthon B Nilsen Eiendom. Visjonen var en helt ny kystby på Hurumlandet. Nå er forhåndssalget av byggetrinn 1 unnagjort med en eventyrlig salgssuksess. Selv om ventetiden på prosjektet har vært lang, har den ikke vært forgjeves. Vi teller over 40 solgte boliger, noe som utgjør over 65% av byggetrinn 1.

Etter flere års ventetid fikk Hurum Brygge klarsignal i våres. Det var noen intensive måneder med klargjøring av prospekt, markedsmateriell, 3D bilder og visningssenter før de over 2000 interessentene i prosjektet fikk muligheten til å legge inn bud på leiligheten de har ventet på.

NXT har fungert som strategisk rådgiver og prosjektleder for marked, og har sittet tett sammen med utbygger, megler og arkitekt for å sikre at alt av markedsføring og markedsmateriell lever opp til den standarden som prosjektet fortjener. 

For ca tre år siden presenterte vi strategien og identiteten til Hurum Brygge. Prosjektet så noe annerledes ut da, men det ferdige produktet som ligger ute for salg er noe helt spektakulært. 65 boliger, bestående av 56 leiligheter 8 rekkehus og 1 enebolig ligger helt unikt til i vannkanten på Hurumlandet. 

Nå er første byggetrinn lansert, med positiv omtale i Finansavisen, og vi gleder oss til å være med på å realisere visjonen om en helt ny kystby på Hurum Brygge

Thomas Granquist Andresen
Thomas Granquist Andresen
Rådgiver / Partner

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil