Hurum Brygge – en salgssuksess!

For ca. tre år siden hadde vi vårt første møte med Hurum Brygges utbygger, Anthon B Nilsen Eiendom. Visjonen var en helt ny kystby på Hurumlandet. Nå er forhåndssalget av byggetrinn 1 unnagjort med en eventyrlig salgssuksess. Selv om ventetiden på prosjektet har vært lang, har den ikke vært forgjeves. Vi teller over 40 solgte boliger, noe som utgjør over 65% av byggetrinn 1.

Etter flere års ventetid fikk Hurum Brygge klarsignal i våres. Det var noen intensive måneder med klargjøring av prospekt, markedsmateriell, 3D bilder og visningssenter før de over 2000 interessentene i prosjektet fikk muligheten til å legge inn bud på leiligheten de har ventet på.

NXT har fungert som strategisk rådgiver og prosjektleder for marked, og har sittet tett sammen med utbygger, megler og arkitekt for å sikre at alt av markedsføring og markedsmateriell lever opp til den standarden som prosjektet fortjener. 

For ca tre år siden presenterte vi strategien og identiteten til Hurum Brygge. Prosjektet så noe annerledes ut da, men det ferdige produktet som ligger ute for salg er noe helt spektakulært. 65 boliger, bestående av 56 leiligheter 8 rekkehus og 1 enebolig ligger helt unikt til i vannkanten på Hurumlandet. 

Nå er første byggetrinn lansert, med positiv omtale i Finansavisen, og vi gleder oss til å være med på å realisere visjonen om en helt ny kystby på Hurum Brygge

Kontaktpersoner

Tanja S. Schøien
Byråleder / Rådgiver / Partner
Erik Johnsen
Daglig leder / Partner

Aktuelt

Si hei!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.