Proptech Norway velger NXT

– Vi er utrolig stolte og ydmyke av å jobbe med et så kult og innovativt selskap som Proptech Norway. Proptech Norway er et non-profit nettverk av gründere, eiendomsledere, investorer og organisasjoner som samler sin innsikt for å videreføre bærekraftig utvikling av bygninger og byer. De er en toneangivende aktør som legger til rette for møter mellom globale gamechangers, investeringsmiljøer, etablerte selskaper og start-ups – blant annet på Proptech Summit 2022 i september, sier Terje Davidsen, daglig leder i NXT. 

Proptech Summit 2022 er en innovativ og pulserende møteplass der teknologi og mennesker møtes for å gjøre eiendom enda mer bærekraftig og effektiv – én bygning og én by om gangen. Vi i NXT er en stolt partner og sponsor til Proptech  Summit 2022.

– Som kommunikasjonsbyrået til Proptech Norway var det naturlig for oss å bidra som en sponsor for deres spennende event, Proptech Summit 2022. Vi som et reklame- og kommunikasjonsbyrå er en aktiv aktør i eiendomsbransjen, og hjelper eiendomsutviklere, investorer, meglere og ulike gründere med alt fra strategi, innsikt og kommunikasjon, til profil og identitet, bolignettsider og digital markedsføring i alle kanaler, avslutter Davidsen.

Managing Director i Proptech Norway, Daniel G. Butenschøn.

Noen ord fra Managing Director, Daniel G. Butenschøn

Vi kom først i kontakt med NXT fordi vi begge sitter på Mesh. De kjenner proptech-økosystemet vårt godt og har hatt flotte prosjekter for flere av partnerne våre.

For et nettverk som Proptech Norway med et lite og agilt apparat er det viktig med en kommunikasjonspartner som forstår innovasjonstenking og hva vi holder på med, og som kan hjelpe oss med alt fra strategi og konseptutvikling til identitet og nettdesign.

Det NXT har levert for oss så langt har holdt skyhøy kvalitet, og har gjort det enkelt å velge bort andre partnere, både norske og internasjonale. De er imøtekommende, kule folk med lyse ideer. Det er bra stimuli bare å gå forbi de hyggelige NXT-kontorene om morgenen. Forbløffende mange av dem er på jobb sent og tidlig.

NXT har blant annet utviklet hele identiteten og nettsidene til Proptech Summit, som er landets største møteplass for vårt økosystem av eiendomsaktører, teknologiselskaper og investorer. Vi er meget fornøyd med det som er levert, fra nettside til plakater, SoMe-poster og har fått mye god feedback fra partnerne våre. Vi har allerede hyret dem på som leverandør av Proptech Norways kommende nettsider og flere andre prosjekter.

Jeg har selv mange år i pressen og kommunikasjon bak meg, og har sett hvor fort kommunikasjon blir et produkt med timeføring i fokus. Jeg verdsetter derfor NXT's kunnskap og kreativitet, og deres respekt for eget fag og det vi driver med i Proptech Norways innovasjonsnettverk. Så skader det heller ikke at det er folk jeg liker veldig godt, som alltid er genuine og tar telefonen når jeg ringer til alle døgnets tider.

Kontaktpersoner

No items found.

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.