NXT Styrker byrået

Det er med glede vi ønsker Jørn Brekke velkommen som ny Kommunikasjons- og digitalrådgiver i NXT. Jørn (33) kommer inn med en spennende bakgrunn fra både byrå- og kundesiden som vil komme våre kunder til gode.

Vi hadde flere gode søkere inne i prosessen - og vi er glade for at vi landet på Jørn, som er en kreativ og skapende digital person. Jørn har interesse for teknologi, musikk og sport, og er ellers kjent for sitt gode humør og engasjement, som vil gli rett inn i vårt miljø, sier byråleder Erik Johnsen. Jørn kommer fra anerkjente selskaper, og nå sist fra:

  • PR og Kommunikasjonsbyrået, Kulturmeglerne – PR og Kommunikasjonsrådgiver
  • Google, London - ansvarlig for YouTube Music
  • Sony Music, konsulent (PR/Promotion, marketing)

Som rådgiver hos oss vil Jørn komme inn med ny digital kompetanse på huset, både strategisk og taktisk. Det at han har jobbet både strategisk og operativt med kommunikasjon og kanalene Facebook, Instagram, Google (SEO), YouTube og Snapchat så vil han kunne bistå med god innsikt, gode råd og kreative konsepter for våre kunder. Jørn har også en skarp penn og vil kunne bistå med content, kampanjetekster og presseskriv på huset. Det er heller ingen ulempe at han har erfaring fra PR og kommunikasjonsbransjen og kan bistå med ulike PR-konsepter opp mot kunder og marked, avslutter Erik Johnsen.

Kontaktpersoner

Erik Johnsen
Daglig leder / Partner
Jørn Brekke
Kommunikasjonsrådgiver / Digital rådgiver

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.