Ingrid søkte internship hos NXT - vi ønsker henne velkommen

Denne høsten ønsker vi Ingrid Abelsen velkommen til teamet. Ved å hente inn Ingrid som intern får NXT en uredd person med mye pågangsmot og stor villighet til å lære, og lære bort. Samtidig vil Ingrid få verdifull arbeidserfaring og en fot innenfor døra i byrå-verdenen.

Friskt pust i bransjen

Gjennom et internship ønskes unge talenter velkommen inn i arbeidslivet, og vi ser på dette som en stor fordel da vi får inn både et friskt pust og noen som kan se ting med helt nye øyne. Vi kommer til å lære masse av hverandre og Ingrid skal få være med på mye gøy, som blant annet å styrke NXT sin digitale tilstedeværelse og bidra opp imot eksisterende kunder.

Hvem er Ingrid?

Ingrid er en aktiv, sosial, utadvendt og livsglad 24 år gammel jente. Hun har lenge lengtet etter å endelig komme ut i arbeidslivet for å kunne videreutvikle sin kompetanse. For tiden tar hun en Mastergrad i Medievitenskap på universitetet i Oslo og trives godt på studiet. Tidligere har hun studert 4 år i Bergen der hun tok en bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse på BI og et årsstudium i Medier og kommunikasjon på universitetet i Bergen. Etter å ha studert både økonomi og kommunikasjon fant hun ut at det var den kreative delen innen kampanjeplanlegging og strategi som virkelig vekket engasjementet. På fritiden er hun en flittig bruker av Instagram og er glad i å fange opplevelser på kamera og skape innhold. Hun har gjennom sosiale medier tatt på seg noen oppdrag på fritiden gjennom sitt enkeltmannsforetak. Ellers på privaten har hun akkurat kjøpt seg leilighet sammen med kjæresten på Grünerløkka i Oslo og setter tid med venner og familie svært høyt. Hun elsker å være der det skjer, og prøver å være så sosial som mulig mellom jobb og skole.

Ingrid:

«Det å få et internship i byrået ser jeg på som en utrolig mulighet. På denne måten får jeg en fot innenfor bransjen og kan se hvordan et byrå fungerer i praksis. Jeg er veldig klar til å se hvordan jeg kan bidra på de forskjellige fagområdene innad i byrået. NXT har tatt meg fantastisk godt imot og jeg ble møtt av en gjeng varme og hyggelige mennesker før sommerferien. Jeg opplever det som et godt og åpent miljø på huset hvor alt er lov å diskutere og spørre om. Den åpne dialogen bidrar til en trygg og god atmosfære på jobb. Jeg har allerede fått i oppdrag å se på hvordan bedriften kan styrke sin medieplanlegging og markedsføring internt, så dette gleder jeg meg veldig til å jobbe med videre utover høsten.»

Kontaktpersoner

Erik Johnsen
Daglig leder / Partner

Aktuelt

Si hei!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.