NXT Oslo Reklamebyrå feirer 20 spennende år!

NXT Oslo Reklamebyrå ble etablert i år 2000 som et kreativt produksjonsbyrå for å utfordre DM-bransjen med smartere og mer lønnsomme DM-løsninger. NXT ble raskt en aktør å regne med i DM-bransjen. Mye utvikling har skjedd fra den gang fra analoge medier til digitale medier og nye medier. I dag fremstår NXT som et spennende reklame- og markedsføringsbyrå som er opptatt av å levere løsninger som fungerer, uansett kanal. Et komplett byrå som skaper kreativitet som virker, og hjelper kundene våre å nå ut til de riktige menneskene i riktige formater, i relevante kanaler, til rett tid. Målet er det samme i dag som det var for 20 år siden, skape verdier og målbare resulter for våre kunder. Vi er stolte av at vi fortsatt står på egen bein – et uavhengig byrå, eid av de ansatte.

Verden går i sykluser med både oppturer, nedturer og ulike verdenskriser - som nå, koronakrisen. Vi har styrt og overlevd alle kriser med smarte grep, som har gjort at vi har kommet sterkere ut i den andre enden av «tunellen» med nye tjenester, eller nye selskaper. Covid-19 traff bransjen og oss hardt. Måneder med nedstengning og hjemmekontor satt sitt preg, men etter en forbilledlig innsats fra ansatte og ledelse har vi klart å omstille oss på rekordtid. I tillegg har vi klart å drive forretningsutvikling med nye tjenester, og nye spennende selskaper har sett dagens lys. Takk til alle involverte.

"What´s dangerous is not to evolve"
Jeff Bezos, CEO, Amazon.com

Vi er enige med Bezos i at utvikling må til for å skape vekst. Det som har kjennetegnet NXT i alle disse årene har vært evnen til tenke nytt, tenke stort, og det å tørre å satse (skyte) for å drive utvikling. Siden oppstarten har det vært både stang inn og stang ut, og andre ganger har det til og med vært skudd over mål. Business handler om å tørre å feile – noen ganger vinner man og andre ganger er man for tidlig ute, og går på trynet. Heldigvis har vi vært både dyktige og heldige og landet mer på beina enn på trynet.

Vi har på disse 20 årene etablert og er på eiersiden i flere spennende selskaper som consulting, tech, digital, media, reklamelogistikk, netthandel og varelogistikk. Selskaper med en samlet omsetning på over 150 mill i 2020.

I dag har NXT noen av Norges dyktigste strateger, konsulenter, forretningsutviklere, innsikts & analysespesialister, designere, kreatører, performance-spesialister, rådgivere, prosjekt- og produksjonsledere, innholdsprodusenter (tekst/film) og andre dyktige nettverkspartnere med på laget.

"Culture eats strategy for breakfast"
Peter Drucker

NXT ble ikke til som følge av store og tunge strategiprosesser. Vi tok tak i en åpenbar svakhet for 20 år siden, og det var en bransje som hadde en usunn kultur og var mer opptatt av å vinne prestisjetunge reklamepriser, enn å vinne resultater for sine kunder. Det ønsket vi å gjøre noe med.

Vi gikk i gang med å skape NXT Mission. Først ut var å bygge en sterk såle med KULTUR og med en klar misjon om hvem vi skulle være, og hva vi skulle levere på. Fokuset var arbeidsmiljø, arbeidsglede og frihet under eget ansvar - vi skulle skape det beste miljøet, med de beste FOLKA, for de beste KUNDENE.

Så skulle vi levere på det å skape de beste og smarteste løsningene – kreative og kostnadseffektive løsninger som fungerer og leverer verdi og RESULTATER for våre kunder. Mer opptatt av å levere resultater, enn å vinne priser. Vårt DNA den gang som nå - vi elsker målbare og dokumenterte resultater!

Kultur og Resultater er ferskvare – vi jobber stadig for å bli ennå litt bedre!  

Takk til de beste FOLKA.

Det er mye vi kan være stolte av, både når det gjelder miljø, utvikling, vekst, verdier og resultater. Men, noe av det undertegnede er mest stolt av opp gjennom alle disse årene, er at vi alltid har vært kjent for å ha et godt og trygt arbeidsmiljø, mangfold, tar samfunnsansvar og det å hjelpe og stille opp for noen av de svakeste i samfunnet.

 Alle i NXT vet hva jeg snakker om når jeg nevner Kenneth sin reise hos oss, der vi sammen med NAV tilrettela en stilling for en som hadde spesielle behov. En oppgave vi løste på en forbilledlig måte. Takk til alle ansatte som var med på å skape en arbeidsplass, et liv og et «hjem» for Kenneth, som ofte titulerte seg som «Formann». Kenneth er dere evig takknemlig for at han nå klarer seg på egenhånd i samfunnet. Det er det beste resultatet, den nydeligste skåringa og den viktigste seieren vi sammen har skapt oppgjennom alle disse årene, etter min mening.

Vil samtidig få lov til å benytte anledningen til å takke ALLE som har jobbet hos NXT og som nå jobber hos NXT. Alle dere som har bidratt til hvem vi er og hva vi gjør i dag, og alle de fantastiske resultatene dere har skapt for våre kunder. Uten dere så hadde ikke NXT vært den vi er i dag – et byrå og en businesspartner du kan stole på og som ALLTID leverer! En stor TAKK til dere alle som har vært med på reisen med å skape NXT opp gjennom disse 20 fantastiske årene.

The NXT Future

Alle bransjer går inn i nye spennende tider og en ny normal. NXT har alltid vært opptatt av å tenke nytt, og planene for fremtiden er store, som blant annet å finne nye smarte vekstlommer og en fremtidsrettet forretningsmodell tilpasset den nye normalen. Som et ledd i vår strategi utvikler vi nye tjenester og nye forretningsmodeller, og vi flytter snart inn i splitter nye og fremtidsrettede og bærekraftige lokaler i et kreativt og digitalt miljø hos MESH (YOUNGSTORGET) - i hjertet av Oslo sentrum, i løpet av desember 2020. Det gleder vi oss enormt til, både på vegne av ansatte, kunder og partnere!  

Det har vært 20 magiske, spennende og innholdsrike år. Undertegnede har fått gleden av å jobbe med de beste og smarteste folka, de beste kundene og de beste partnerne, og vi gleder oss nå til å utvikle og forme nye NXT, The NXT Future for de neste 20. Gratulerer til alle kunder, ansatte, tidligere ansatte, og våre mange samarbeidspartnere som har vært med på denne fantastiske reisen.

Vi i NXT ønsker dere alle alt godt, og en riktig fin høst!

Kontaktpersoner

No items found.

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.