Design og ny nettside i wordpress

Hedalm Anebyhus

I mer enn 50 år har Hedalm Anebyhus reist boliger over hele Norges land. Mange starter en boligprosess på nettsiden, og det var derfor viktig at vi gjorde en totalt oppgradering av webdesign og løsning. Nettsiden fikk et designløft og vi fokuserte på bedre filtrering av hus, større inspirasjonsdel, tydeliggjorde de ulike hustypene og ikke minst at Hedalm Anebyhus gir deg gratis veiledning. Det var også viktig å ha lett tilgjengelig nedlastning av huskatalogen. Resultatet var en superfresh nettside hvor brukerens behov ble satt i fokus.

Vi har samarbeidet med Hedalm Anebyhus siden 2017 og har siden starten av samarbeidet holdt i årsbudsjetter, kampanjehjul og tatt hånd om det aller meste som er markedsrelatert. Gjennom denne perioden har vi blant annet laget ny webside, oppgradert alt markedsmateriell, laget filmer, utviklet nye budskap og vinklinger for å treffe potensielle boligkjøpere og vi har en utrolig tett og god dialog med salgs- og markedsdirektør i Hedalm når det kommer til å løse løpende oppgaver.

Vi ser frem til et spennende boligmarked i 2020 samt å utvikle oss sammen med Hedalm Anebyhus i årene som kommer. 3D illustrasjoner er levert av Oxivisuals.

Jobb med oss?

Ta kontakt

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no
Navigasjonspil