Nye nettsider og profilgjennomgang

Form Funk

Vi har i dag lansert nye nettsider for Form/Funk. I forbindelse med oppdraget har NXT/A2N også bistått med en gjennomgang av hvordan Form/Funk effektivt kan bruke sin profil i kommunikasjonen. Vi har også laget ny firmapresentasjon og malverk for produktark.

Den nye nettløsningen kommer med et nytt system, integrert fra Architonic. Løsningen har klart fokus på call-to-action og brukeren er satt i fokus hele veien. Sidene fokuserer på å inspirere potensielle kunder med gode bilder for at de senere skal ta kontakt med Form/Funk. NXT/A2N fikk oppdraget med nye nettsider til Form/Funk etter at de vant en pitch, høsten 2017.

Form/Funk er en møbelforhandler som hele tiden jakter den ideelle kombinasjon av form og funksjon. Det er ikke menneskene som skal tilpasse seg omgivelsene, men omgivelsene som skal tilpasse seg menneskene. Form/Funk er forhandler av interiør og kontormøbler til kontraktsmarkedet. De jobber både mot privat og offentlig næringsliv, og besitter rammeavtaler mot offentlig sektor.

Jobb med oss?

Ta kontakt

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no
Navigasjonspil