Skreddersydd WordPress

Aase Byggeadministrasjon

NXT/A2N vant pitchen på nye nettsider for Aase Byggeadministrasjon, vinteren 2018. Oppdraget bestod i å lage nye nettsider for Aase.no samt visuell profil og nettside for boligprosjekt (navn offentligjøres senere)

31.5 lanserte vi den nye aase.no, en WordPress som vi har laget flere spennende skreddersydde funksjoner til for å forenkle kundens jobb med å oppdatere nettsidene.

Aase består av både Aase Utviking og Aase Prosjekt. Aase prosjekt er engasjert i utvikling og gjennomføring av større stedsutvikling prosjekt til mindre boligprosjekt og rehabiliteringsprosjekt for borettslag. Aase Utvikling identifiserer og investerer i utviklingsprosjekter og påtar seg totalansvaret for utvikling og realisering av disse i samarbeid med eiendomsbesittere og finansielle samarbeidspartnere. I alle typer byggeprosjekt styrer og samkjører Aase prosessene for å oppnå det best mulige resultat.

Aase valgte NXTA2N da de traff blink på alle konkurransevilkårene for den nye nettløsningen vår. De hadde særlig god oppgaveforståelse og viste tidlig at de forstod behovet vårt. Vi er svært fornøyde med den nye nettsiden og oppfølgingen vi har fått under og etter lansering.

Sten Solseth, web-redaktør og administrasjonssjef

"Aase.no var et spennende prosjekt som kjennetegnes av ambisiøse frister, effektive møter og raske tilbakemeldinger underveis (fra kunde til oss og vice versa) og et sluttresultat både kunde og vi som leverandør er meget fornøyd med. God kommunikasjon underveis var nøkkelen til at vi overholdt planlagt fremdrift. Vi laget en rekke skreddersydde maler som gjør det enkelt for kunde å oppdatere de forskjellige seksjonene på forsiden, prosjektsidene, aktuelt mm. Nå gleder vi oss til neste prosjekt for Aase, som allerede er i startgropen."

Andre Sunde Nilsen, prosjektleder

Jobb med oss?

Ta kontakt

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no
Navigasjonspil