Stolte leverandører av Proptech Summit 2022

Proptech Norway

Proptech Summit er en innovativ og pulserende møteplass der teknologi og mennesker møtes for å gjøre eiendom enda mer bærekraftig og effektiv – én bygning og én by om gangen. Årets konferanse gikk av stabelen 15. september på Rebel på St. Olavs Plass i Oslo, og kunne skilte med foredrag, konferanser, diskusjoner, hang-outs, prisutdelinger og festiviteter fra morgen til kveld.

NXT har blant annet utviklet visuell identitet, nettsider, innhold til sosiale medier og materiell til konferansen for Proptech Summit, som er landets største møteplass for ulike Proptech selskaper. NXT er allerede engasjert i utviklingen av Proptech Norways kommende nettsider og andre relaterte prosjekter.

Det NXT har levert for oss så langt har holdt skyhøy kvalitet, og har gjort det enkelt å velge bort andre partnere, både norske og internasjonale. De er imøtekommende, kule folk med lyse ideer. Det er bra stimuli bare å gå forbi de hyggelige NXT-kontorene om morgenen. Forbløffende mange av dem er på jobb sent og tidlig.

Daniel G. Butenschøn

Managing Director, Proptech Norway