NXT kjøper prisvinnende Uniform

NXT Oslo Reklamebyrå kjøper opp det anerkjente og prisvinnende designbyrået Uniform. Oppkjøpet forener to kreative enheter som i flere år vært gode naboer hos Mesh på Youngstorget, og sammen styrkes posisjonen som en ledende kreativ partner på markedet. De to byråene vil sammen kunne tilby en komplett løsning for kunder, med en enda bredere portefølje av tjenester innenfor kommunikasjon, reklame, digital markedsføring og design. Uniform blir en del av NXT-huset og NXT-gruppen, men NXT og Uniform vil stå som egne separate merkevarer.

Øverst fra venstre Terje Davidsen, Marianne Sæther, Nilske Passmann, Erik Johnsen, Christian Phillip Eliassen, Cathrine Pangopoulos, Hege Mykkeltveit og Frøydis Hanssen-Bauer.

For gründer og styreleder i NXT, Terje Davidsen, handlet oppkjøpet om å «slå ned veggene» mellom de to byråene og forene to sterke merkevarer.

– Markedet endrer seg fort, og vi ser at flere og flere kunder ønsker en bredere leveranse fra samme byråhus. Ettersom vi i flere år har vært to gode naboer var det helt naturlig å snakke med Uniform om fremtiden, og da vi fant ut at vi deler de samme verdiene skjønte vi at vi sammen ville stå sterkere i kampen om kunder og marked – enn hver for oss, sier Davidsen.

Davidsen går inn som styreleder i Uniform.

En del av strategien

Han forteller at oppkjøpet er en del av en pågående strategisk reise, og roser samtidig Uniform opp i skyene:

– Vi har alltid sett på Uniform som en av Norges beste designbyråer, så da muligheten bød seg var vi nødt til å slå til. Foreningen sammenfaller med vår strategi om å satse ennå mer på design og kreativitet i tiden som kommer. Vi er begeistret for mulighetene dette samarbeidet bringer, og vi er sikre på at det vil gi merverdi for alle våre kunder, avslutter Davidsen.

Skal løfte hverandre opp og frem

Og beundringen er ikke ensidig:

– Da samtalene startet i sommer ble vi umiddelbart entusiastiske og følte at dette var riktig for oss. Vi kan bidra med kompetanse og kapasitet på et viktig område som både våre egne og NXT kunder etterspør, som er viktig for et lite selskap når vi nå blir en del av noe større. Samtidig har NXT et fantastisk kommunikasjonsprodukt og en infrastruktur som våre kunder vil nyte godt av fremover. Jeg er stolt på Uniform sine vegne når vi blir en del av NXT-huset. Sammen skal vi løfte våre leveranser til nye høyder og gi kundene våre enda bedre verdi og resultater, sier Passmann.

Passmann går nå over i en ny rolle som rådgiver og kundeutvikler i Uniform, mens daglig leder i NXT, Erik Johnsen, tar over stafettpinnen som daglig leder i begge byråene.

– Uniform tar med seg seks dyktige strategiske designere og rådgivere som alle gleder seg til å bli en del av NXT-huset. Jeg er oppriktig glad for at NXT vil satse på vårt kreative og dyktige team og tar stafettpinnen videre. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye, spennende arbeidsoppgaver, avslutter Passmann.

Gir et helt nytt mulighetsrom

Erik Johnsen, daglig leder i NXT og Uniform, gleder seg over å ha styrket laget med dyktige folk og gode ressurser:

– Vi tror på å bygge Uniform og NXT som egne sterke merkevarer innen sine fagfelt, og det at vi har funnet hverandre er utrolig gøy. Gjennom mulighetsrommet det gir oss vil vi fremover kunne betjene våre felles kunder med alt fra kampanjer, strategisk design og merkevareopplevelser, til store komplekse kommunikasjonsløsninger. Vi har vunnet flere kundepitcher, men vi har også kommet på den begredelige andreplassen fordi vi har manglet enten strategisk design eller merkevareekspertise; som Uniform har som sin styrke. Så å få inn en så sterk merkevare og ressurs som Uniform vil styrke huset i kampen om kunder og marked i tiden som kommer, sier Johnsen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erik Johnsen, daglig leder i NXT Oslo Reklamebyrå
E-post:
erik@nxt.no
Telefon:
900 89 154

Erik Johnsen, daglig leder i Uniform
E-post:
erik@uniform.no
Telefon:
900 89 154

Nilske Passmann, rådgiver og kundeutvikler i Uniform
E-post:
Nilske@uniform.no
Telefon: 906 24 088

Uniform

Uniform er et etablert designbyrå (25 år), og er blantNorges ledende miljøer innen strategisk design og merkevareopplevelser. Selskapet har vunnet en rekke prestigetunge priser for strategisk design ogtjenesteutvikling. Uniform har fem designere og rådgivere som alle brenner forvisuell identitet, merkevarer, digitale løsninger, og for å skape betydningsfulleendringer for sine kunder og for samfunnet.

uniform.no

NXT Oslo Reklamebyrå

NXT er et etablert reklame- og markedsføringsbyrå (23 år).NXT er etablert som en utfordrer i markedet og er genuint opptatt av å forenkledet komplekse og gjøre det forståelig og oppnåelig for deg som kunde. Selskapetteller 17 ansatte med alt fra kommunikasjonsrådgivere, digitale rådgivere,konsulenter, designere, digitale markedsførere, innholdsprodusenter, prosjekt-og produksjonsledere som hver dag jobber for å skape verdi og lønnsomhet forsine kunder. Vårt løfte er å gjøre det enkelt – vi forenkler det komplekse,gjør det forståelig og oppnåelig for å levere verdi og resultater våre kunder.

www.nxt.no

NXT-Gruppen

NXT er på eiersiden i en rekke selskaper både i Norge,Sverige og Polen, innen tjenesteområder som kommunikasjon, forretningsutvikling, strategisk design og merkevareopplevelser, web, digitalmarkedsføring, tech, e-commerce, kundesenter, varehotell, distribusjon,logistikk og kampanjeproduksjon. Vi hjelper merkevarer med å skape lønnsomhetog vekst, både i Norge og i EU.

DirectHouse Media / Direct House Oslo / Direct House Arendal / Direct House Karlstad/ Direct House Polen / Direct House Engros / Uniform Design / Nr 17 /Digitalbyrået A2N

Gruppen har 75 ansatte.

Kontaktpersoner

No items found.

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.