Gratis helsesjekk for nettsider

Få en gratis helsesjekk av din nettside! SEO er mer kjent for noen enn andre, men i korte trekk handler det om å optimalisere nettsidens hastighet, funksjonalitet og innhold. Optimaliseringen gjelder like mye for de som faktisk skal bruke siden som søkemotorene.

Å gjennomføre en helsesjekk for nettsiden din kan sammenlignes med å gå til legen for å sjekke hvordan det står til med helsen din. NXT gjennomfører en helsesjekk av siden din visuelt, og ved hjelp av avanserte analyseverktøy. Da får vi full oversikt over det tekniske på nettsiden. Er hastigheten på siden god nok? Er det godt skrevet innhold med relevante søkeord for din bransje og bedrift? Har søkemotorene tillit til nettsiden din? Dette er noen av tingene vi ser på under en helsesjekk.

Hva inneholder en helsesjekk?

La meg ta dere gjennom en typisk helsesjekk, hvor vi tar en titt på NXT sin hjemmeside. En typisk helsesjekk innebærer at vi tar en gjennomgang av det visuelle, ser på innholdet, knapper, layout og lignende. Dette gjør vi for å se om nettsiden din er brukervennlig og om alt er som det skal være.

Etter den visuelle sjekken legger vi inn nettstedet ditt i analyseverktøy hvor vi får en overordnet oversikt som vist under. Her legger vi inn relevante søkeord for din bedrift og bransje for å se hvordan ditt nettsted rangerer på de ulike søkeordene. Deretter tar vi en titt på overordnet synlighet.

Vi gjennomfører deretter en teknisk sjekk for å se om nettsiden trenger en opprydding i feilmeldinger og andre forbedringer. Her sjekker vi blant annet forsiden, undersider og artikler som befinner seg på nettsiden, dersom din nettside har dette.

Dersom bedriften din publiserer artikler på nettsiden, kan vi se hvordan artiklene er optimalisert opp mot ønskede søkeord, og hvilke forbedringer som må til for å få den i toppform. Dette kan være overskrifter, plassering av søkeord eller andre tager. Under viser vi til et eksempel.

Sammen går vi gjennom funn og tiltak

Etter helsesjekken er fullført tar vi en felles gjennomgang med deg slik at vi sammen kan gå gjennom funn og optimaliseringene vi kan gjøre for ditt nettsted.

Kontaktpersoner

Robin Andersen
Digital leder / Senior Rådgiver
Henrik Alfheim
Konsulent / Rådgiver

Aktuelt

Si hei

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.