Strategi og rådgivning

Strategi og rådgivning handler stort sett om å stille de rette spørsmålene. Det er ikke nødvendig å begi seg ut på tunge og lange prosesser hvis veien vi skal gå er kort og målet vi skal nå er nært. Vi er nødt til å lære kundene våre å kjenne for å gi de beste rådene. Vi skal ikke tro at vi kjenner dere bedre enn dere selv, men i mange tilfeller vil det være nyttig å få et «utenifra og inn» blikk på egen kommunikasjon og forretningsmodell.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

NXT Consulting

NXT Consulting er et kollektiv av erfarne konsulenter innen strategiutvikling, markedsføring og innovasjon. Vi har prosesser og rutiner som hjelper deg å finne den mest egnede konsulenten eller skreddersydde team for dine utfordringer, uten å måtte betale for unødvendige organisatoriske kostnader.

Vår konsulentmodell lar både konsulenter og deg som kunde fokusere på det som betyr mest - å skape varig endring med effekt. Våre konsulenter jobber innen områdene strategi, posisjonering, markedsføring, distribusjon, transformasjon, data, teknologi, innovasjon og forretningsutvikling.