Ressurser

Noen ganger kan du ha behov for kompetanse, ekspertise eller en annen type arbeidskraft du ikke har tilgang til internt. Det kan være et spesifikt oppdrag, eller et engasjement over en lengre periode. Oppgaver kan for eksempel være strategisk rådgivning, kampanjeplanlegging og -gjennomføring, digital markedsføring, innholdsproduksjon, SEO-optimalisering, sosiale medier, websupport og mye mer. Vi kan fylle rollen som markedssjef, kommunikasjonsrådgiver, designer, strategisk rådgiver eller IT-konsulent – på kort varsel og med fleksible rammer.

Marketing for hire

Trenger du markedsføringsressurser på arbeidsplassen i en gitt periode? Eller kanskje bare fleksibel tilgang til en spesialist eller et team med ulik kompetanse? Fordelen med å hente inn en ekstern konsulent for en periode eller i et prosjekt er at det er mer kostnadseffektivt, mindre tidkrevende og mindre ressurskrevende enn å ansette en fast stilling. Marketing for hire kan være spesielt nyttig hvis du har et varierende behov for ressurser og kompetanse internt.

NXT Consulting

NXT Consulting er et kollektiv av erfarne konsulenter innen strategiutvikling, posisjonering, markedsføring, forretningsutvikling og innovasjon. Vår konsulentmodell lar deg velge den mest egnede konsulenten, eller skreddersy et eget team, og sørger for at fokuset er på det som betyr mest – å skape varig endring med effekt.

Teknisk drift og support

Hva skjer når nettsidene dine er ferdig designet, bygget og publisert? Eller når nettbutikken endelig har fått luft under vingene? Da er det nyttig å ha spesialister i bakhånd som kan drifte nettløsningene dine. Med IT-ressurser internt er det en smal sak å gi deg fleksible og skalerbare løsninger bygget for fremtiden, og å skape gode opplevelser for dine besøkende.

Ressurser

Kontaktpersoner

Erik Johnsen
Daglig leder / Partner