Produksjon

Selv om det aller meste av annonsering, kommunikasjon og reklame foregår på digitale flater i dag, er det fortsatt et stort marked for fysisk profilering. Når vi snakker om produksjon her hos NXT, er det i stor grad grafisk produksjon av fysiske leveranser i forskjellig format og omfang.

Trykksaker

Trykksaker kan være så mangt, men i stor grad snakker vi om digitaltrykk og offset-trykk. Her kan vi levere alt fra brosjyrer, konvolutter og flyers til større plakater, boligprospekter og bøker. Noen ganger kan det være godt med noe – bokstavelig talt – håndfast.

Messemateriell

Skal du delta på en konferanse, eller kanskje ha en stand på en messe? Eller ønsker du noe ekstra profilering utenfor butikken, muligens? Det er store muligheter for profilering i en rekke formater, kun fantasien setter grenser: Roll-up, beachflag, bannere, messedekor og andre displayprodukter kan bidra med god synlighet og oppmerksomhet. Kanskje det skal være en ballongkrans til neste konferanse?

Profilmateriell

Det finnes en rekke muligheter for å profilere bedriften eller selskapet utenom plakater og flagg. Reklameartikler med logo, bekledning og annen profilering er med på å skape nødvendig oppmerksomhet. Tidligere har vi produsert kopper og krus, penner, luer og caps, t-skjorter, glass og karaffel, nøkkelringer og vannflasker for våre kunder.

Emballasje

Har du tenkt over hva du pakker og sender varene dine i? En enkel profilering på utsiden av esken, butikkposene eller omslaget rundt varen er en liten, men effektiv, detalj mange kanskje overser.

Storformat

Noen ganger må man bare gå stort. Har du et boligprosjekt kan det kanskje være interessant med fasadebanner eller skilt på byggeplassen som forteller noe om prosjektet du arbeider med. Eller hva med en større profilering innen- eller utendørs? Vi kan i hvert fall garantere oppmerksomhet.

DM-produksjon

NXT startet som et DM-selskap, og man skal ikke undervurdere effekten av adresserte og uadresserte brevutsendelser. Vi kan personliggjøre alle dine utsendelser, trykke særegne konvolutter og håndtere porto og utsendelse.

Adresseuttrekk

For å sørge for at markedsføringen skal nå frem til riktige målgrupper har vi muligheter for adresseuttrekk med segmentering ned mot geografi og bransjer.

Logistikk og distribusjon

Når alle trykksakene dine er produsert, har vi følgelig logistikken i bakhånd. Vi har både varehotell og lagerstyringssystemer, og tar oss av pakking og utsendelse.

Produksjon

Kontaktpersoner

Geir Kirkevold
Produksjonsleder / Partner