Innsikt og rådgivning

Strategi og rådgivning handler stort sett om å stille de rette spørsmålene. Det er ikke nødvendig å begi seg ut på tunge og lange prosesser hvis veien vi skal gå er kort og målet vi skal nå er nært. Vi er nødt til å lære kundene våre å kjenne for å gi de beste rådene. Vi skal ikke tro at vi kjenner dere bedre enn dere selv, men i mange tilfeller vil det være nyttig å få et «utenifra og inn» blikk på egen kommunikasjon og forretningsmodell.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Strategiutvikling
  • Rådgivning & Prosjektledelse
  • Forretningsstrategi & Innovasjon
  • Posisjoneringsstrategi
  • Kampanjestrategi
  • Kommunikasjonsstrategi
  • CRM-strategi

NXT Consulting

NXT Consulting er et kollektiv av erfarne konsulenter innen strategiutvikling, markedsføring og innovasjon. Vi har prosesser og rutiner som hjelper deg å finne den mest egnede konsulenten eller skreddersydde team for dine utfordringer, uten å måtte betale for unødvendige organisatoriske kostnader.

Vår konsulentmodell lar både konsulenter og deg som kunde fokusere på det som betyr mest - å skape varig endring med effekt. Våre konsulenter jobber innen områdene strategi, posisjonering, markedsføring, distribusjon, transformasjon, data, teknologi, innovasjon og forretningsutvikling.

Innsikt og analyse

Analyse er noe av det viktigste man kan gjøre, men som alt for få gjør. Et hvert prosjekt, uavhengig om det er en kampanje, produktutvikling, produktlansering eller en endringsreise, krever at man har innsikt. Uten innsikt er utsiktene dårlig.  

Innsikt har som oppgave å minimere muligheten for å mislykkes. Det er derfor viktig at man har tilstrekkelig med informasjon før man setter i gang med et prosjekt. Dette kan ofte gjøres ved å samle informasjon man allerede har tilgjengelig for å få et godt oversiktsbilde over hvor man står i dag. Dersom det ikke gir tilfredsstillende resultat kan man gå ut å samle egen data

Innsikt i sine egne målgrupper er utrolig viktig. Uten dette vil det være vanskelig å gjøre riktige valg når det kommer til kreative uttak, medievalg, design og strategi.

Ved hjelp av datainnsamling, analyse og rapportering kan våre spesialister gi deg en uvurderlig innsikt i egen kundebase. Med rett innsikt og datadrevet markedsføring treffer du nøyaktig den målgruppen du ønsker å treffe.

Gjennom NXT 360 Dashboard gir vi deg oversikt over kampanjene du kjører i alle digitale kanaler. I tillegg viser verktøyet deg utviklingen av SEO og sideytelse samt webanalyse. Alt i samme verktøy.

Kontaktpersoner

Terje Davidsen
Terje Davidsen
Arbeidene styreleder / Rådgiver / Partner
Erik Johnsen
Erik Johnsen
Daglig leder / Partner

Innsikt og rådgivning

Kommunikasjonsstrategi

Analyse og innsikt

Merkevarebyggning

Marketing for hire

Digital markedsføring

Sosiale medier

Søk & banner

Innholdsmarkedsføring

E-post

Design

Logo og visuell identitet

Markedsmateriell

Kampanje og banner-pakker

Illustrasjon, foto og film

Nettsider

Design og utvikling

Hosting og drift

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Innhold

Print og distribusjon

Digital trykk

Produkter

Distribusjon

Varepakking & Varehotell

CRM & Growth

Innsikt og analyse

Kundereiser

Kommunikasjon og personalisering

Abonnement

Bærekraftkommunikasjon

Faglig sparring og rådgivning

Budskapsplattformer

kommunikasjonsstrategier

Bærekraftrapporter

Navigasjonspil