Vi er NXT

NXT Oslo Reklamebyrå er et reklame- og markedsføringsbyrå som leverer kommunikasjon i alle kanaler. Vi jobber fra innsikt og strategi i den ene enden til kreativitet og målbarhet i den andre.  

Kundene våre er unike. De har ulike mål og KPIer de ønsker å oppnå. Felles for de alle er at de ønsker å lykkes med et prosjekt. Vårt kundeløfte har alltid vært, og vil alltid være å skape reklame og kommunikasjon som leverer verdi og resultater.

Folka hos NXT Oslo Reklamebyrå er smarte, energiske og ujålete. Med en unik tverrfaglig kompetanse kan vi sette sammen team som ikke bare løser kundens behov, men som også kan se på muligheter for nye vekstlommer, nye markeder, forretningsstrategier og nye posisjoner.

Vi er alltid nysgjerrige og vi stiller mye spørsmål. På deg som kunde, bedriftens kultur, deres kunder, deres markeder, deres produkter og deres tjenester. Vi tror at alt starter med en strategi og et mål for hva vi skal oppnå. Ved å kjenne kundens DNA vil veien til mål være betraktelig kortere.

Om NXT Oslo Reklamebyrå

NXT Oslo Reklamebyrå ble startet i 2000. Vi er et uavhengig byrå som eies av de ansatte. NXT ble etablert som et spesialistbyrå innen direkte markedsføring og målbar kommunikasjon.

Byrået har siden den tid hjulpet selskaper og organisasjoner med å få rett målgruppe til å respondere, i rett kanal, til rett tid.

Vår tilnærming

Det finnes ulike tilnærminger til et ønsket mål. Det du kan være trygg på er at den tilnærmingen vi velger er underbygget med gode argumenter, solid strategi og god kommunikasjon.

Felles for de aller fleste kunder er at de ønsker full effekt ut av sin markedsinvestering. Da må vi forstå menneskene, kundene og markedet. Vi må forstå hvordan de digitale og analoge tjenestene sammen kan drive salg.

Folka våre kan guide deg gjennom et svært uoversiktlig medielandskap på veien mot ditt mål. Det er helt på sin plass at du som kunde forventer mye av oss. Men vi vil også være ærlige og utfordre dere tilbake.

Noe av det du kan forvente av oss er:

  • Vi definerer tydelige mål og KPIer

  • Vi involverer dere tett i prosessene

  • Vi tar hensyn til deres interesser og strategier

  • Vi respekterer deres filosofier

  • Vi definerer et tydelig kommunikasjonsløp

  • Vi tenker på sluttbrukeren

Folka

Den aller viktigste ressursen vi har er alle folka som møter smilende, engasjerte, litt nedfor, veldig glad, rolig eller stressa på jobb hver eneste dag. Vi hyller en kultur hvor vi heier på hverandre, både på og utenfor jobb. På denne måten yter vi det aller beste for våre kunder hver eneste dag.  

Et riktig team sammensatt av tverrfaglig kunnskap mener vi er helt avgjørende for å få det beste resultatet.

Det å bygge god kultur handler om mer enn fete lokaler, fredagsvaffel og sosiale happenings. Det handler like mye om å ha interessante arbeidsoppgaver, fleksibilitet i hverdagen, hjelpsomme kollegaer og ikke minst videreutvikling av den ansatte. Vi vil aldri stoppe med å forbedre og utvikle vår kultur til det beste for våre folk og våre kunder.

Vi er alltid på jakt etter etter nye talenter.

Er du nysgjerrig? Ta kontakt

Hva gjør vi

Vi jobber i et stort spekter av tjenester; rådgivning, design, digital og grafisk produksjon.

Hvorfor velge NXT som ditt byrå?