Nettsider

Nettsiden din er som en ansatt som aldri sover, aldri tar pause og som alltid har den siste tilgjengelige informasjonen. Og denne ansatte bør du behandle fint, for han vil du ikke miste.

Det finnes mange ulike grunner til hvorfor man bør ha en nettside, og det er ofte disse grunnene du bør finne ut av først. Still deg gjerne spørsmål som:

Det er ikke sikkert svarene er så vanskelig, men det er hvordan vi kommer frem til de som kan være det. Vi hjelper deg gjerne på veien.

Våre rådgivere hjelper med å finne den rette teknologien og den tilpassede løsningen for at ditt nettsted skal skinne. Vi er både kreative og strukturerte i måten vi jobber oss frem til den beste løsningen for deg. Du kan være opptatt av å ha mange tekniske funksjoner på nettsiden, eller du ønsker bare at den skal være enkel og oversiktlig. Vi leverer på hver ende av skalaen.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Gjennom NXT 360 Dashboard gir vi deg oversikt over kampanjene du kjører i alle digitale kanaler. I tillegg viser verktøyet deg utviklingen av SEO og sideytelse samt webanalyse. Alt i samme verktøy.