NXT 360 Dashboard - En komplett rapporteringsplattform

NXT 360 Dashboard
- En komplett rapporteringsplattform

NXT 360 Dashboard
- En komplett rapporterings-plattform

Nå kan du enkelt få oversikt over kampanjene du kjører i alle digitale kanaler. I tillegg viser verktøyet deg utviklingen av SEO og sideytelse samt webanalyse. Alt i samme verktøy.

Navigasjonspil

NXT 360 er vår rapporteringsplattform der vi samler dataen du trenger i et eget dashboard, som oversiktlig viser hvordan dine kanaler presterer. Dataen presenteres sømløst og effektivt i sanntid, eller du kan få tilsendt rapport så ofte du ønsker.

A/B-testing og forbedringer er noe vi alltid søker etter – med NXT 360 kan du i sanntid følge med på A/B-testingen i de ulike kanalene. Dataen gir deg grunnlaget du trenger for å trekke konklusjoner om hvordan kanalene presterer opp mot dine mål. Alt samlet i et dynamisk og brukervennlig system.

Enten du er stor eller liten er dette et unikt verktøy for deg som ønsker mer oversikt og kontroll.

Navigasjonspil

Vi hjelper deg å synliggjøre ROI, hvilke kanaler som leverer og ikke, hvor du skal bruke penger, og hvor du kan spare penger.

Takk! Du hører snart fra oss
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Webanalyse
Dashboards som gir rask oversikt, sparer tid og gir dere nyttig informasjon. Få blant annet innsikt i trafikkutviklingen fra de ulike kanaler og hvilke kanaler som genererer konverteringer og leads.
Teknisk nettsteds-analyse
Få en helsesjekk av dine nettsteder. Få verdifull innsikt i ytelsen til nettstedet på mer enn 50 parametere og forslag til forbedringspunkter både på mobil og desktop-versjon.
Annonsering
Få tilgang til oversiktlige dashboards som gir deg innsikt i hvilke bestemte kampanjer som gjør det best på tvers av kanaler, deriblant Google Ads, Facebook Ads, Instagram, LinkedIn Ads og Bing Ads.
Sosiale medier
Integrer alle sosiale medier og få en oversiktlig alt-i-ett-rapport. Følg utviklingen over tid på kontonivå og få en enkel oversikt over prestasjonen til hver enkelt post.
SEO-rank
Se dine plasseringer på Google og Bing – i både lokale og globale søk og følg utviklingen over tid. Sammenlign med konkurrenter så har du full oversikt over hvordan arbeidet utvikler seg.
Lenkeanalyse
Få full oversikt over alle inngående lenker til ditt nettsted. Få en kvalitetsvurdering av den enkelte lenken, se tapte og nye lenker samt hvilke domener de stammer fra.
Takk! Du hører snart fra oss
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.

Interessert i NXT360?

Nysgjerrig på hvordan NXT360 kan hjelpe deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

Jørn Brekke
Kommunikasjons- og digital rådgiver
Jorn@nxt.no416 33 150
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.