Skaler din nettbutikk med alt du trenger på ett sted

NXT forenkler og effektiviserer E-handel for norske nettbutikker - i Norge og i EU. Målet er å skalere lønnsomhet og vekst. Løsningen er å samle alt du trenger på ett sted for å effektivisere og oppnå synergieffekter.

Vi tilbyr en unik 360-graders verdikjede innen eCommerce der vi hjelper deg med:

  • Strategi for å finne, vinne og beholde lønnsomme kunder
  • Utvikle ny nettbutikk, eller overhale eksisterende nettbutikk for økt konvertering og synlighet
  • Skreddersy ulike bestillingsløsninger og betalingsintegrasjoner
  • Markedsføre dine produkter via fortjente og betale kanaler
  • Innholdsproduksjon i form av foto, video og illustrasjoner  
  • Komplett logistikk for netthandel med varehotell, pakking og utsendelse av varer, håndtering av returer og kundeservice

Vi utvikler, designer og optimaliserer din nettbutikk

Vi hjelper deg med å lage en ny nettbutikk på Shopify, Woocommerce, WebFlow, Squarespace eller annen plattform. Vi kan også redesigne dagens nettbutikk med en tidsriktig look and feel, som er mer UX- og CRO-vennlig. I en nettbutikk er det mye som skal fungere samtidig, og hvordan nettbutikken flyter har alt å si for din omsetning. Derfor er vi opptatt av å gi deg en optimal nettbutikk som viser frem dine produkter på riktig måte, kommuniserer godt med din målgruppe, og er tilrettelagt for konverterende kundereiser.

Vi bistår våre kunder med å spesifisere behov og krav på kort og lang sikt, i tillegg til design eller redesign, oppsett og drift av nettbutikken.

Vi tar oss av innholdsproduksjon

For å selge produkter, må du vise frem produktene fra sin beste side. Dette kan være i form av produktbilder på nettsiden, og foto og video i annonser. Kjøpsprosessen begynner svært ofte med et produktsøk på Google. Da trenger du i tillegg selgende produkttekster, skrevet på en slik måte at de dukker opp når potensielle kunder søker.

Vi har dyktige innholdsprodusenter med spisskompetanse på e-handel, som vet hva som må til for å vekke interessen.

Vi hjelper deg med synlighet, digital markedsføring - og salg!

Våre performance-spesialister hjelper deg med å finne, vinne og beholde kunder.

Det hjelper lite om du har verdens beste nettbutikk om dine kunder ikke finner deg. Så, skal du oppnå et salg må rett person til rett tidspunkt finne akkurat det produktet de er ute etter.

Vi jobber med fortjent og betalt synlighet på Google og andre søkemotorer (SEO og SEM), Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Display-annonsering, Native Advertising og Content Marketing.

Vi er spesialister innen digital markedsføring, med spesielt fokus på e-handel.

Vi hjelper deg med alt innen netthandelslogistikk

Netthandelslogistikk er ofte uoversiktlig og komplisert for mange netthandelskunder. Vi tilbyr 360-graders netthandelslogistikk med alt fra rådgivning, skreddersydde betalingsløsninger og betalingsintegrasjoner, varehotell, varepakking, returordninger, lagersystem, kundesenter, kampanjeproduksjon, frakt og distribusjon.

Du må til enhver tid ha full kontroll på lagerbeholdningen din, og ha gode rutiner for forsendelser, returer, og reklamasjoner. Vi har også kundeservice, skreddersydd for netthandel- og abonnement der vi blandt annet tilbyr win-back-løsninger for å beholde dine kunder.

Ønsker du å ta din nettbutikk ut i Europa?

Å ta nettbutikken sin ut i Europa har aldri vært enklere enn det er akkurat nå. Det er også åpenbare fallgruver med varierende lover og reguleringer for moms, toll, eksportavgifter og fraktkostnader som du bør være klar over før du tar steget ut.

Vi forenkler EU-kompleksiteten og tilbyr en sømløs og integrert verdikjede med alt fra rådgivning, digital markedsføring, varelogistikk-hus i Sverige (EU) til eksperter på moms, toll, eksportavgifter og frakt for å sikre en god vareflyt og en god økonomi.

La oss hjelpe deg med å ta det neste steget ut i Europa.

Vi i NXT forenkler og effektiviserer E-handel for nettbutikker som ønsker å skalere lønnsomhet og vekst, både i Norge og i EU.

Spar tid. Spar kostnader. Økt salg. Økt lønnsomhet.
Alt du trenger på ett sted!

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.