Verdens største logistikkleverandør velger NXT

Jørn Brekke
Kommunikasjons- og digital rådgiver
05.11.2021

Det er med stolthet vi kan fortelle at verdens største logistikkleverandør, DB Schenker, har valgt NXT som sitt nye reklame- og markedsføringsbyrå.

DB Schenker er en verdensledende leverandør av logistikktjenester, med over 2.100 lokasjoner og mer enn 74.200 ansatte på verdensbasis. De er pionérer innen global varehandel og logistikk, og tilbyr blant annet landtransport, flyfrakt, og sjøfrakt. Deres forretningsvirksomhet får toppkarakterer i en rekke bransjer, og DB Schenker har spesialkompetanse på eksempelvis lead-logistikk, sensorteknologi, messelogistikk, spesialtransport, og spesiallogistikk. DB Schenkers tjenester benyttes av blant andre bilbransjen, mote- og detaljhandel, fersk- og kjølevare, luftfart og forsvar, elektronikkbransjen, tungindustri, og gjenvinning.

 

– Det å skulle jobbe med en global merkevare som DB Schenker er veldig spennende.Vi skal bistå DB Schenker med smart digital annonsering og kommunikasjon for det norske markedet, og ser frem til et godt og tett samarbeid med DB Schenker i tiden fremover, sier Jørn Brekke, kommunikasjonsrådgiver i NXT.

Jørn Brekke
Jørn Brekke
Kommunikasjons- og digital rådgiver

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil