NYHET! NXT PropTech skal digitalisere og effektivisere eiendomsbransjen

Terje Davidsen
Adm. Direktør / Konsulent / Partner
05.06.2021

NXT lanserer nå sin egen eiendomssatsning med ny merkevare, NXT PropTech.

NXT har mer enn 15 års erfaring fra eiendomsbransjen og levert utallige eiendomssuksesser for store- mellomstore og mindre eiendomsutviklere.  Nå lanser vi en egen merkevare og nettside, NXT PropTech - en eiendomspartner for eiendomsutviklere og eiendomsmeglere som ønsker det beste innen tech, visualisering og markedsføring.


NXT PropTech hjelper boligutviklere med å digitalisere og effektivisere kundereisen. Vår oppgave er kort og godt å skape lønnsomhet og vekst gjennom tech, design og målrettet markedsføring. Våre løsninger er utviklet med tanke på å gi en merverdi både for utviklere, eiendomsmeglere og boligkjøpere, med digitalisering, automatisering og visualisering av prosesser i kundereisen. NXT PropTech er en 360 graders PropTech Provider der du får alt du trenger, og litt til, på ett sted! NXT PropTech er en del av NXT-Gruppen med store ressurser og skalerbare team.

Vår oppgave er å hjelpe eiendomsutviklere med å skalere lønnsomhet og vekst.

Vi jobber langsiktig og kontinuerlig med å skape neste generasjon digitale plattformer og økosystem for raskere verdiskaping, lønnsomhet og vekst for eiendomsselskaper i bransjen. Vårt eget tech-utvikler-team jobber kontinuerlig med innovasjon og utvikling og skal drive digitaliseringen innen eiendomsbransjen. Vårt mål er å være markedsledende innen PropTech løsninger.

Vår styrke er at vi leverer hele verdikjeden, og vi vet hva som skal til for å skape eiendomssukksess og lønnsomhet i dine eiendomsprosjekter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt neste boligprosjekt, så kan vi sammen se på nye muligheter.

Les mer om NXT Proptech

No items found.

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil