NXT styrker teamet og sikter mot ny eiendomssatsning

Terje Davidsen
Terje Davidsen
Adm. Direktør / Konsulent / Partner
08.10.2021

Vi går en spennende tid i møte her i NXT. Norge og resten av verden er gjenåpnet, og endelig kan vår storsatsning innen eiendom og «proptech» skyte fart. Vi styrker selvfølgelig proptech-teamet med de beste i feltet, og har fra før av signert Ingrid Abelsen og Sheida Charlotte Pakzamir som nye prosjektledere. Det er en stor glede å dele at vi har signert Eivind Eileng som ny Key Account Manager og kundeutvikler til vår eiendomsavdeling, NXT Proptech.

Eivind har god erfaring innen eiendom og proptech-løsninger og kommer fra det svenske proptech-selskapet Wec360 som kommersiell Key Accounnt Manager og rådgiver. Det at vi har fått Eivind med på laget er vi superfornøyde med.

Eivind har god erfaring med å hjelpe eiendomsutviklere og eiendomsmeglere med digitalisering og effektivisering som bidrar til vekst og lønnsomhet. I tillegg har han god kjennskap til bransjens ulike «pain factors» – Eivind elsker å løse kundenes ulike problemer med smarte tekniske løsninger for nybygg og eiendom.

Før tiden i Wec360 har han jobbet i sitt eget selskap, og har en bred arbeidserfaring innen både salg og design av nettsider, Google-tjenester, og rådgivning. Vi har full tiltro til at Eivind vil være med å styrke den nye eiendomssatsningen.

Jeg gleder meg til nye utfordringer i NXT og ikke minst å få være med på å bygge opp en ny satsning innen proptech - Eivind

Hvorfor valgte du NXT?

Det at NXT er et reklame- og digitalbyrå med alle muligheter og har en egen spesialavdeling innen eiendom og proptech tiltrekker meg. I tillegg er NXT et spennende byrå med kule og dyktige folk og et kult arbeidssted her på Mesh Youngstorget. Så når muligheten først bød seg, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Fremfor alt er det den reisen NXT nå starter opp med sin satsing innen eiendom og «proptech» som er utrolig spennende.

Den eiendomsriggen og verdikjeden som NXT nå tilbyr kunder og marked – med alt fra innsikt, strategi, kommunikasjon, visuell identitet, logo, design, 3D og animasjoner, boligvelger, nettsider, virtuell tur med tilvalgsmuligheter, CRM for eiendom, eget proptech-utviklerteam med tekniske løsninger og muligheter, digital markedsføring i alle kanaler som driver salg, kampanje-dashboard og rapporteringsplattform, kundeservice, grafisk produksjon av prospekter, logoskilt og bannere, og mye mer – er det ikke mange som kan tilby: Alt på ett sted, sømløst levert. Det var en reise jeg ikke kunne si nei til å være med på.

Det at vi har utviklet fremtidens boligvisning - en virtuell visningstur for boligkjøperen med unike tilvalgsmuligheter, er utrolig spennende - Eivind

Basert på mange ulike «pain factors» som eiendomsbransjen sliter med, så er NXT den perfekte eiendomspartneren for eiendomsmeglere og utviklere som kan hjelp til med digitalisering, automatisering, effektivisering og salg som bidrar til økt verdi, lønnsomhet og vekst.

Hvem er Eivind

«Jeg er en person som er glad i å være med venner og familie. Nå bor jeg i Oslo sammen med samboeren min, vår sønn på snart 2 år, og en liten Chihuahua med navn Belle. Ellers på fritiden liker jeg å holde meg aktiv, og er ekstra glad i tennis og fotball. Favorittlaget er Manchester United, og jeg håper å kunne omvende en del av de andre her i NXT,» forteller Eivind med et smil om munnen.

NXT Proptech

NXT Proptech er byråets eiendomsprodukt og -team som består av en komplett verdikjede innen nybygg og eiendom, med en egen plattform og økosystem for eiendomsbransjen. Vi ønsker å utvikle og effektivisere kundereisen til et nytt nivå og sikter høyt innen dette feltet – nå og i fremtiden.

Les mer om vår proptech-spesialavdeling, NXT Proptech: www.nxtproptech.no

Ønsker du å vite mer om vår eiendomsavdeling og nye muligheter, ta kontakt med Key Account Manager Eivind Eiling.

No items found.

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil