NXT styrker seg innen design og konseptutvikling

Erik Johnsen
Erik Johnsen
Byråleder / Rådgiver / Partner
03.09.2021

Det er med stor glede NXT ønsker Cecilie Y. Kvam velkommen som ny Art Director. Med 10 års erfaring som redaksjonell designer i forlagsbransjen, og de siste årene som AD designer samt ansvarlig for konsept og merkevare-utvikling i Mvh (tidligere Alle Gutta), vil hun bli en fantastisk bidragsyter i teamet.

Som redaksjonell designer har Cecilie fått en god tekstlig forståelse og jobbet tett sammen med både journalister og fotografer. Hun har opparbeidet en sterk merkevareforståelse og lært hvordan en skal håndtere raske tilpasninger, samt det å opprettholde en tydelig visuell profil. Ikke minst er læren om hvordan en skal utvikle et godt rammeverk noe hun ønsker å videreføre inn i reklamebransjen. Gjennom sin sterke formsans i utvikling av konsepter vil hun hjelpe å stryke NXT innen design og konseptutvikling.

«Det handler i bunn og grunn om å fortelle en historie!»

-Cecilie

«Det er en gledens dag å kunne ønske Cecile velkommen til oss. Med tanke på de endringer og den utviklingen NXT har hatt de siste årene passer profilen til Cecile helt perfekt. Å jobbe med kunde og konseptutviklingen i grensesnittet mellom konsulentene og designavdelingen, er jeg sikker på at hun vil utgjøre en stor forskjell for våre kunder. I tillegg er hun en skikkelig bra dame som vil bidra til å løfte NXT-kulturen til enda ett nivå. Som sagt, en gledens dag» kommenterer byråleder Erik Johnsen

Hvem er Cecilie?

«Jeg anser meg selv som en teamplayer og tenker at man helt klart er best sammen. Jeg er effektiv og nøye på samme tid og løser både store og små utfordringer. Det handler om faglighet, men også om en god dose magefølelse.

Som person er jeg lidenskapelig opptatt av kultur og mote, og mener jeg har fingeren på pulsen. I tillegg har jeg et stort nettverk som holder meg oppdatert på hva som rører seg i byen. Jeg er en ekte Oslojente som elsker lukten av varm asfalt om våren og er lykkelig over at mine to barn vokser opp i verdens beste by. Selv er jeg født og oppvokst på Grünerløkka og bor fortsatt i nabolaget med mann og barn, bare litt lenger opp ved Norges mest utskjelte «rundkjøring» – Carl Berners Plass.

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer i NXT sammen med flinke og hyggelige mennesker, og med en annen kundeportefølje enn jeg er vant med. Men igjen, det handler om historiefortelling, så det er bare et nytt kapittel med nye historier som skal fortelles – og det blir veldig bra!»

No items found.

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil