Er du vår nye SoMe-spesialist?

Erik Johnsen
Byråleder / Rådgiver / Partner
22.11.2021

Vi har hatt en formidabel vekst og utvikling det siste året, og med stor pågang fra kunder og marked, trenger vi nå flere SoMe spesialister, både som fast stilling og som freelance.

NXT er et reklame- og digitalbyrå med over 20 års erfaring med å hjelpe merkevarer å skalere lønnsomhet og vekst. Hver dag jobber vi med å bli bedre, og med en visjon om å være den beste arbeidsplassen for kreative og skapende mennesker. Vi holder til på MESH Youngstorget, fremtidens kontorkonsept som pulserer av kreativitet og energi. Vi ønsker å invitere deg inn til vårt miljø hvor vi tenker fellesskap, og hvor alle heier på deg!

Hvis du søker utvikling og skaleringsmuligheter er NXT arbeidsplassen for deg. Ønsker du å jobbe i et sterkt fagmiljø med inkluderende ansatte, partnere og kunder er NXT arbeidsplassen for deg. I løpet av de neste årene skal vi bygge et enda sterkere lag til det beste for våre ansatte og våre kunder. Vi håper du er med oss!

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har en høy grad av nysgjerrighet og et stadig ønske om utvikling og læring. Det spiller ingen rolle for oss om du har en lang utdannelse eller om du har lært deg faget på egenhånd. Dog ser vi helst at du har minimum 2-3 års erfaring med betalt annonsering i sosiale medier, enten fra byrå eller som freelancer.

Du er en initiativrik person som holder deg oppdatert på både fag og trender, og er flink til å både få og ta ansvar. Du trives å jobbe i et høyt tempo og evner å holde hodet kaldt og synet klart på jobben som skal utføres.  

Som SoMe spesialist handler jobben hovedsakelig om å skape verdi og resultater for våre kunder. Det betyr at vi forventer både motivasjon og engasjement opp mot kunden og mot dine kollegaer som du vil jobbe i team sammen med.

Hva vil du jobbe med hos oss?

Du vil i all hovedsak jobbe med betalt annonsering i sosial medier for ulike merkevarer. Som kunder flest, har også våre kunder ulike behov. Du vil jobbe mye med planlegging, optimalisering og rapportering på både kampanje- og always on løp i alle de sosiale kanalene. Skal vi velge så ønsker vi helst at spisskompetansen din er på Facebook, Instagram og Linkedin.

Sammen med kundeansvarlig og kreatører vil du være med på planleggingen av innhold og utvikling av konsepter til kampanjer og andre behov kunden måtte ha. Din fagekspertise blir viktig for at vi skal kunne levere de resultatene som kundene våre forventer.

Hva kan vi tilby deg?

Dagen du ble født er en stor dag. På denne dagen syntes vi du fortjener å ta fri med lønn. I tillegg ønsker vi å tilby deg et fantastisk inkluderende og godt miljø med afterwork, turer til inn- og utland og generelt god stemning gjennom arbeidsdagen.  

Vi tilbyr frihet under ansvar, fleksibilitet, faglig utvikling og en hel del hyggelige kolleger som heier på deg og som ønsker at du skal lykkes.

Vi ser etter deg med:

 • Erfaring (byråerfaring er å foretrekke) som SoMe spesialist
 • God skriftlig formuleringsevne
 • Kreativ, engasjert, motivert og en ja-person
 • Initiativ, pågangsmot, arbeidslyst og entusiasme
 • Strukturert, selvdreven og en lagspiller
 • Et ønske om å prege et ambisiøst og foroverlent byråmiljø
 • Liker å levere resultater

Freelancer

For deg som søker stilling som freelancer hos oss vil du inngå i vår Partner & Friends nettverkspool som vår kollega, der du vil jobbe tett med vårt SoMe team og våre kunder.

Vi kan tilby:

 • Norges kuleste arbeidsplass (MESH) i hjertet av Oslo med de beste folka
 • En sentral posisjon i et unikt byråmiljø med skaleringsmuligheter
 • Et inkluderende, uformelt og pulserende arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • God pensjonsordning og helse- og behandlingsforsikring
 • Fri på bursdagen din + andre fine goder
 • Personlig utvikling

Om dette høres interessant ut for deg så sender du CV til:

Byråleder, Erik Johnsen erik@nxt.no tlf 900 89 154

Merk stilling: Vi har utlyst to stillinger, merk stillingen du søker på, SoMe fast stilling eller SoMe freelance.

Søknadsfrist: Vi svarer løpende på hendvendelser.

Erik Johnsen
Erik Johnsen
Byråleder / Rådgiver / Partner
Terje Davidsen
Terje Davidsen
Adm. Direktør / Konsulent / Partner

Samarbeidspartnere på dette prosjektet

NXT Oslo Reklamebyrå
NXT Oslo Reklamebyrå
Reklamebyrå i Oslo
www.nxt.no
A2N Digitalbyrå
A2N Digitalbyrå
Webbyrå i Oslo
www.a2n.no

Si hei til oss!

Nysgjerrig på hva NXT kan gjøre for deg? Send oss en melding - vi kontakter deg neste arbeidsdag!

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tusen takk! Vi sender deg en epost når vi har noe nytt å fortelle.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.
Navigasjonspil