Navigasjonspil

7 gode grunner til å velge NXT

#1 De beste hodene
De viktigste ressursene vi har er folka våre. En samling med kreative og strategiske hoder med den rette innstillingen, energien og entusiasmen.

#2 Fornøyde kunder
De aller beste ambassadørene er våre egne kunder. 80% av våre kunder kommer fra anbefalinger fra andre. Det er vi utrolig stolte av. Fortjente ambassadører får man ved å levere verdi og resultater. Og naturligvis fordi vi er hyggelige å jobbe med.

#3 Effekt
For å få full effekt av markedsinvesteringen må man forstå mennesker, kunder og marked. Og man må forstå hvordan digitale og analoge tjenester kan spille på lag for å bygge salg/konverteringer.

#4 Kultur for samarbeid og effektivitet
Vi har tro på at verdi og utvikling skapes vis samarbeide. Ingen kan være best på alt. Vi har utviklet et unikt partnermodel, kalt Partner & Friends. Her gir vi deg de klokeste hodene og de smarteste løsningene. Som kunde hos NXT skal du alltid være trygg på at vi har mulighetene og at vi sammen kan levere på en sømløs og effektiv måte til det beste for deg som kunde hos oss.

#5 Innsikt og analyse
Innsikt og analyse blir viktigere og viktigere i kampen om å «treffe» kunden med relevant innhold, i rett kanal, til rett tid. Du kan være trygg på at vi måler alt og rådgir deretter.

#6 Forretningspartner
Vi ønsker å være våre kunders beste forretningspartner. Vi skal forstå kundens business, bistå med strategisk rådgivning, bygge bærekraftige produkter og tjenester og utvikle god kommunikasjon.

#7 NXT kundeløfte
Vi mener det er sløsing av kundens penger å lage reklame og markedsføring som ikke har en målsetning om å skape verdi eller salg. Vårt kundeløfte og DNA siden oppstarten for over 20 år siden har vært å skape verdier og resultater for våre kunder.